Селищний голова зустрівся з жителями Князегригорівського старостинського округу

Дата: 30.09.2021 13:17
Кількість переглядів: 217

Селищний голова Максим Колокот зустрівся з жителями Князегригорівського старостинського округу, аби особисто поспілкуватися, вислухати позицію і думку кожного мешканця. Приводом для візиту до Князе-Григорівки стало питання водопостачання у селі, яке на сьогодні потребує конкретного вирішення та чітких дій.

Фото без опису

«Як і обіцяли – ми виконали всі роботи і технічно готові увімкнути воду, - повідомив Максим Вікторович, - проте, не вирішено питання з юридичної сторони і так як сьогодні на території округу немає свого комунального господарства, не відомо, хто розраховуватиметься за використану електроенергію». Доповнив та більш детально доповів про хід справ  начальник Великолепетиського сількомунгоспу Андрій Періг. Спільно з жителями обговорили ситуацію та  прийшли до єдиного виваженого і найбільш оптимального рішення: протягом певного періоду провести усі відповідні дії для того, аби взяти водогін та водокористувачів  Князе-Григорівки на облік та під контроль Великолепетиського СКГ «Сількомунгосп»,  відповідно в подальшому правильно і чітко проводити обслуговування.

Разом з тим, на зустрічі було піднято ряд інших важливих актуальних питань. Зокрема присутні цікавилися питаннями курсування автобусу до центру громади, благоустрою і ремонту доріг, обговорювали як вирішувати земельні проблеми. Багато запитань виникало у жителів щодо приватизації земельних ділянок, укладення, реєстрації та перегляду договорів оренди, тощо. Певні роз’яснення мешканцям надав спеціаліст землевпорядник Великолепетиської селищної ради Сергій Лагутік.

Селищний голова поінформував присутніх про роботу селищної ради, проблемні питання, які виникають та напрацювання у напрямку розвитку і процвітання Великолепетиської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь