30 вересня ми щороку відзначаємо день усиновлення

Дата: 30.09.2021 13:31
Кількість переглядів: 388

Шановні жителі громади! 30 вересня ми щороку відзначаємо день усиновлення разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності.

Це свято життєвої мудрості і щирості, розуміння, це свято великої душі та великого терпіння. Щиро вітаємо усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення.

Ви дали дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини.

Сьогодні у 19 сім’ях опікунів, піклувальників нашої громади зростає 32 дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування, у  2 прийомних сім’ях виховується 4 прийомні дитини, у 4 сім’ях виховується  5 усиновлених дітей.

Сподіваємося, що з кожним роком буде збільшуватись кількість родин громади, що дадуть прихисток дітям, які не мають рідної сім'ї.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, опіки, піклування, стали прийомними батьками до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрішньому дні.

Візьміть дитину у свою родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у Вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Віримо, що спільними зусиллями влади і громади ми доб’ємося того, щоб кожна дитина мала родину. Чужих дітей не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне щоб діти зростали у любові.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь