Відзначили Міжнародний день людей поважного віку та День ветерана.

Дата: 01.10.2021 18:57
Кількість переглядів: 476

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей поважного віку та День ветерана.

Фото без опису

Урочистості з нагоди свята відбулися і у Великолепетиській громаді. Святкові концерти відгомоніли у селищі та старостинських округах. Неймовірна атмосфера панувала цього дня: гарні привітання, щирі усмішки, щасливі погляди тих, хто є прикладом для наслідування сучасній молоді.

Людей з великим досвідом мали нагоду привітати голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, Великолепетиський селищний голова Максим Колокот. Вони подякували присутнім за мудрість, турботу, тяжку працю, побажали міцного здоров’я, добробуту та затишку. З нагоди відзначення Дня людей поважного віку та Дня ветерана грамотами були нагороджені жителі Великої та Малої Лепетихи.

Нові часи, нові завдання, нові вимоги. Сьогодні ми є свідками великих змін, що відбуваються у нашій країні, але ніколи не забудемо того, що зроблено руками людей старшого покоління. Вони могутня основа нашої історії. Вони воювали на фронтах, відбудовували країну у післявоєнні роки, сумлінно працювали, виховували нас, своїх дітей і онуків.

Дорогі наші, низький уклін Вам до землі, та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків.  Бажаємо Вам  – здоров’я, безхмарного неба, сил,наснаги , щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь