З Днем працівників освіти

Дата: 03.10.2021 11:19
Кількість переглядів: 128

Шановні працівники освіти Великолепетиської громади! 
Щиро вітаю Вас із професійним святом!


Праця вчителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме ви відкриваєте перед всіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки  добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі.
Бути учителем – велике мистецтво й щоденна жертовна праця. Адже лише цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя.
Висловлюю вам велику вдячність за вашу нелегку, але таку важливу і благородну працю. Глибоко переконаний в тому, що ваш професіоналізм, відданість обраній справі та наша підтримка  стануть запорукою подальшого розвитку освіти нашої громади.
 Тож нехай ваша мудрість та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Від щирого серця бажаю вам мирного неба над головою, щастя, міцного здоров’я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку. Щоб зерно знань, яке ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай!

 Зі святом!
З повагою, селищний голова  Максим Колокот


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь