«Фестиваль Чемпіонів» у Великій Лепетисі

Дата: 03.10.2021 17:41
Кількість переглядів: 480

01 жовтня на стадіоні «Колос» відбулася визначна подія для нашої громади - «Фестиваль Чемпіонів» за проєктом Української асоціації футболу «Відкриті уроки» за участю відомого українського футболіста та тренера, першого віцепрезидента Української асоціації футболу Анатолія Дем’яненка.

В урочистій частини відкриття Фестивалю з вітальним словом виступили Козир Сергій В’ячеславович, голова Херсонської обласної державної адміністрації, Дем’яненко Анатолій Васильович, перший віце-президента Української асоціації футболу, Колокот Максим Вікторович, селищний голова Великолепетиської громади, виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер. Приємною несподіванкою для учасників стала участь нашого земляка, співака, лауреата другої премії міжнародного конкурсу в Італії – Максима Лозового, який неперевершено виконав Гімн України.

У заході взяли участь 98 здобувачів освіти віком від 6 до 13 років та тренер Великолепетиського спортивного клубу - Сапронов Іван Володимирович, вчителі фізичної культури: Сененко Дмитро Васильович (КЗ «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів»), Рогачов Юрій Вікторович (КЗ «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів») та Шляхов Максим Васильович (КЗ «Малолепетиський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів імені                 Т. Г. Шевченка»).

За умовами Фестивалю працював психологічний майданчик ( проводила заняття практичний психолог КЗ «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів» Новікова Ілона Олексіївна). Забезпечували дотримання правопорядку поліцейські Великолепетиського відділення поліції Каховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області.

Після урочистої частини учасники заходу розпочали розминку, яку провели майстер спорту з художньої гімнастики, тренер Великолепетиського спортивного клубу Сергієнко Вікторія та учасниці групи підтримки - черлідери.

На футбольному полі, яке розділене на шість секторів, тренери демонстрували дітям різноманітні вправи з м’ячем, обручами, провели естафети та веселі ігри.

Протягом всього Фестивалю на стадіоні панував справжній азарт та захоплення, діти отримали велике задоволення, позитивні емоції та добрий настрій.

Увесь інвентар, який був використаний для проведення заходу, а це фішки, маніжки, м’ячі, футболки з лого (кожній дитині), нові спортивні костюми (тренерам)  залишилися  закладам освіти.

Від спонсорів нашої громади діти одержали смаколики.

Сподіваємося, що таких чудових заходів на Великолепетищині буде якомога більше.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь