Зустрічі з жителями Великолепетиської громади

Дата: 04.10.2021 08:52
Кількість переглядів: 480

Поспілкуватися про наболіле, акцентувати увагу на проблемах та поділитися напрацюваннями вдалося під час зустрічей у Великолепетиській громаді 1 жовтня.  Обговорювали, слухали та відповідали на безліч питань селищний голова Максим Колокот, голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, який завітав цього дня до Великолепетищини.

Фото без опису

Найболючішими досі залишаються проблеми медичної галузі. Вимушена оптимізація у лікарні через недостатність фінансування, критичний стан та відсутність необхідного медичного обладнання. Це та багато іншого хвилює не лише наших лікарів, а й представників влади.

Чимало питань виникало щодо жахливого стану доріг, як місцевого так і обласного значення. Свої сподівання стосовно включення чотирьох доріг селища до програми «Велике будівництво» висловив селищний голова Максим Колокот. Це вулиці Дніпровська, Михайлівська, Ліни Костенко та Ярослава Мудрого, на які вже розроблена проєктна документація. Щодо доріг Горностаївки та Великої Лепетихи  Сергій Козир повідомив, що йдуть проєктні роботи і вже з наступного року ремонт шляхів розпочнеться.

Обговорили під час зустрічей проблему вирубки дерев на території громади, питання благоустрою, створення нових робочих місць та багато інших. Дякуємо нашим жителям за небайдужість до своєї громади, впевнені, що спільно нам все вдасться.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь