Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Урочисті проводи призовників осіннього призову 2021 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Дата: 05.10.2021 08:14
Кількість переглядів: 470

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.

Фото без опису

4 жовтня на базі комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» відбулись урочисті проводи призовників осіннього призову 2021 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Дана подія завжди хвилююча і водночас урочиста для призовників, адже сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

До молодого поповнення українського війська з побажаннями дружби і легкої служби звернувся селищний голова Максим Колокот. «Служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. Перед вами нелегке випробування, але саме армія допоможе вам зміцнити свій дух і тіло. Впевнений, що перебування в армії надасть вам впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Нехай той час, який ви проведете на службі, не пройде для вас марно!» - зазначив селищний голова та вручив подарунки новобранцям.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив начальник І відділу Каховського районного територіального Центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Лукомець Олександр, який побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

Зі словами божого благословення до майбутніх солдатів звернувся настоятель Свято-Миколаївської церкви протоієрей Василій Шмигельський, який вручив кожному призовникові іконки –обереги.

Солісти центрального Будинку культури - Світлана Кокляр, Володимир Мікула та Наталія Москаленко, викладач дитячої школи мистецтв подарували призовникам та всім присутнім чудові музичні привітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь