«Прокачай школу»

Дата: 05.10.2021 09:17
Кількість переглядів: 211

КЗ "Великолепетиський заклад ЗСО І-ІІІ ступенів має багату історію та власні традиції. Але, водночас, крокує в ногу з часом, впроваджуючи концепцію Нової української школи. Саме тому із задоволенням заклад взяв участь у проєкті «Прокачай школу», ініціаторами якого є інноваційна телекомунікаційна компанія Deltahost та ГС «Освіторія». В сучасному світі, а особливо в умовах карантину, технологічна спроможність шкіл відіграє велику роль. Відтак цей проєкт є надзвичайно корисним, адже завдяки йому вихованці українських шкіл отримують можливість доєднатися до сучасного освітнього простору.

Фото без опису

Педагоги закладу опановують інноваційні технології, працюють із мультимедійними засобами з метою дати своїм вихованцям якісні знання та вміння, які відповідатимуть вимогам і стандартам сучасної освіти. Але для того, щоб виховати всебічно-розвинену особистість, бажання й старання педагогів замало. Звісно, потрібні технології, які б дозволили удосконалити освітній процес, зробити його цікавим і ефективним. Новий освітній простір – це значуща складова освітнього середовища. Інтер’єр та облаштування класів формуються насамперед заради розвитку учнів.

Учні та педагоги  закладу висловлюють велику подяку засновникам проєкту «Прокачай школу»! Мета якого: технологізувати українські заклади освіти. Ми дякуємо Громадській спілці “Освіторія” та компанії Deltahost , які здійснюють бажання дітей, які дають можливість здобувати знання в сучасних умовах.

Цьогоріч наша держава відзначила 30-річчя своєї незалежності. Ровесником її є наш навчальний заклад. У вересні йому виповнилося 30! Інтерактивна дошка – цінний і необхідний подарунок, який зробить навчання для наших дітей цікавим і продуктивним.

Також дякуємо за сертифікат на впровадження системи HUMAN, яка дозволяє вести електронні журнали, щоденники й працювати дистанційно. Ми завжди готові опановувати нові технології, нові засоби, вчитися заради нашого майбутнього – наших дітей!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь