Великолепетиська громада
Херсонська область, Каховський район

Проєкт рішення сесії селищної ради "Про припинення юридичної особи комунальний заклад «Централізована бухгалтерія закладів культури» Великолепетиської селищної ради в результаті реорганізації шляхом приєднання до комунальної установи «Централізова

Дата: 30.09.2021 17:05
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

 

ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

_______ сесії селищної ради VІІI скликання

 

 

_____________ № ____

 

 

Про припинення юридичної особи

комунальний заклад «Централізована бухгалтерія закладів культури» Великолепетиської селищної ради в

результаті реорганізації шляхом

приєднання до комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Великолепетиської селищної ради

 

 

 

Відповідно до статей 104-107 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування України», статтею 16 Закону України «Про освіту» відповідно до листа відділу соціально-культурної сфери від 23 вересня 2021 року № 02-39/1671, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку сесія селищної ради

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Припинити юридичну особу комунальний заклад «Централізована бухгалтерія закладів культури» Великолепетиської селищної ради, що знаходиться за адресою: 74502, Херсонська область, смт Велика Лепетиха, вул. Соборна, 5 (код ЄДРПОУ 38413191) в результаті реорганізації шляхом приєднання до комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Великолепетиської селищної ради, що знаходиться за адресою: 74502, Херсонська область, смт. Велика Лепетиха, вул. Миру, 18 (код ЄДРПОУ 36789395).
  2. Утворити комісію з реорганізації та затвердити її склад згідно з додатком 1. Встановити місцезнаходження комісії з реорганізації: 74502, Херсонська область, смт. Велика Лепетиха, вулиця Миру, 18.
  3. Комісії з припинення діяльності юридичної особи (Побейвовк Н. А.):
    • в установленому законом порядку протягом трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо припинення юридичних осіб шляхом реорганізації шляхом приєднання та подати необхідні документи для внесення до єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідних записів.
    • забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням юридичної особи шляхом приєднання, відповідно до вимог законодавства.
    • повідомити працівників комунального закладу «Централізована бухгалтерія закладів культури» Великолепетиської селищної ради, про реорганізацію закладу та їх наступне вивільнення у порядку, встановленому законодавством.
  4. Установити строк для заявлення кредиторами своїх вимог до юридичних осіб, що припиняються шляхом реорганізації (злиття), два місяці з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення юридичних осіб.
  5. Встановити, що комунальна установа «Централізована бухгалтерія» Великолепетиської селищної ради є правонаступником майнових прав та обов’язків реорганізованого комунального закладу «Централізована бухгалтерія закладів культури» Великолепетиської селищної ради.
  6. Комунальний заклад «Централізована бухгалтерія закладів культури» Великолепетиської селищної ради припиняє свою діяльність після проходження відповідних процедур, передбачених чинним законодавством України.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку селищної ради.

 

 

Селищний голова                                                             Максим КОЛОКОТ

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення ___________ сесії

від ____________ 2021 року № ______

 

СКЛАД

комісії з реорганізації шляхом приєднання комунального закладу «Централізована бухгалтерія закладів культури» Великолепетиської селищної ради до комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Великолепетиської селищної ради

 

Прізвище, ім'я по батькові

Посада

Реєстраційний номер облікової картки платника податків

 

Голова комісії

Побейвовк Наталія Анатолівна

Директор КУ «Централізована бухгалтерія»

 

 

Члени комісії

Трохименко Тетяна Вікторівна

Начальник відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради

 

 

Вольська Тетяна Володимирівна

Завідувач сектору освіти відділу соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради

 

 

Соломатіна Світлана Миколаївна

КЗ «Централізована бухгалтерія закладів культури»

 

 

Лебідь Олена Геннадіївна

Головний бухгалтер КУ «Централізована бухгалтерія»

 

 

Руденко Галина Георгіївна

Головний бухгалтер КЗ «Централізована бухгалтерія закладів культури»

 

 

 

 

 

Секретар селищної ради                                                            Л. ЛИЧ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь