Великолепетиською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості проведено онлай захід для учнів випускних класів

Дата: 07.10.2021 08:26
Кількість переглядів: 150

6 жовтня Великолепетиською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості проведено онлай захід для учнів випускних класів Великолепетиського опорного заклад ЗСО I-IIIст., КЗ Князегригорівськ заклад ЗСО, КЗ Малолепетиський ЗСО -I-IIIcт., КЗ Рубанівський заклад ЗСО з презентації Центру професійно технічної освіти Херсонського обласного центру зайнятості. 

Тво директора Бойко Світлана Володимирівна розповіла про актуальність робітничих професій на ринку праці області, можливість та переваги навчання за направленням служби зайнятості. Звернула увагу слухачів на важливості проходження професійного тестування та необхідності врахування результатів тестування при остаточному професійному виборі.

Інформувала учасників про професії за якими навчаються у Херсонському центрі професійно-технічної освіти, матеріально-технічну базу та умови соціальної сфери; щодо кількості безробітних, які навчалися у зазначеному закладі та були працевлаштовані за новими професіями. А також інформувала про сьогоднішню співпрацю Великолепетиської районної філії з кервництвом Великолепетиської громади у підготовці кадрів на перспективу за професією «Озеленювач» на базі Центру для працевлаштування у Великолепетиській громаді.

Учасникам заходу запропоновано переглянути відео матеріали з презентацією Херсонського центру професійно-технічної освіти Херсонського обласного центру зайнятості та надані матеріали до опорних закладів.

Бажаючим пройти профтестування запропоновано дату та час індивідуальної зустрічі з профконсультантом. І надалі планується проведення подібних заходів для жителів Великолепетиської та Рубанівської громад.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь