Селищний голова Максим Колокот здійснив робочу поїздку до м. Херсон аби заручитися підтримкою та допомогою обласної влади у вирішенні поточних болючих питань громади

Дата: 08.10.2021 17:24
Кількість переглядів: 524

7 жовтня селищний голова Максим Колокот здійснив робочу поїздку до м. Херсон аби заручитися підтримкою та допомогою обласної влади у вирішенні поточних болючих питань громади.

 Під час зустрічі з Олексієм Горішнім, керівником апарату Херсонської обласної державної адміністрації, Максим Вікторович розповів про нагальні проблемні питання Великої Лепетихи. Зокрема, повідомив про ситуацію із закриттям у Великолепетискій лікарні інфекційного відділення, про відсутність можливості фінансово його утримувати. Відповідний лист, з проханням фінансової допомоги у відновленні сталої, повноцінної роботи  інфекційного відділення та його подальшого утримання, селищний голова передав для керівництва Херсонської обласної державної адміністрації та обласної ради.

Також до обласної влади було підготоване та передане звернення щодо допомоги у придбанні для КНП «Великолепетиська лікарня» цифрової рентгенодіагностичної системи (орієнтовною вартістю 3 500,0 тис. грн..). Сьогодні для рентгенологічного обстеження хворих використовується аналоговий рентгенівський діагностичний комплекс стаціонарний типу «Рентген-40 1989 року випуску, а середнє навантаження апарату – 30 обстежень на добу. Тому оновлення цього обладнання є вкрай необхідним, враховуючи велику значущість своєчасної діагностики запальних захворювань легень (у тому числі коронавірусної хвороби).

З метою підготовки проектно-кошторисної документації для відновлення систем зрошення комунальної форми власності на території громади голові обласної державної адміністрації направлено лист з проханням включити Великолепетиську громаду до переліку учасників реалізації проекту секторіальної підтримки відновлення систем зрошення комунальної форми власності на території Херсонської області: Інвестиційного парку «Відновлення зрошення Херсонщини» на визначених проектом умовах співфінансування (в обсязі 10 % від загальної суми проекту).

Також під час зустрічі селищним головою вкотре піднято питання стосовно роботи над проєктом реконструкції будівлі дитячого садка «Берізка»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь