З Днем Великої Лепетихи!

Дата: 14.10.2021 08:56
Кількість переглядів: 137

День народження селища, як і день народження будь-якої людини — це гарна нагода згадати позитивні досягнення, уроки і висновки, а також це точка відліку для реалізації нових планів і завдань. В нашому випадку тих, які стосуються добробуту громади, перспектив соціального розвитку, духовних аспектів, краси, гармонії і благоустрою.
Фото без опису


Це свято об'єднує усіх, кому дорога Велика Лепетиха - її вулиці, домівки, її минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив її славетну історію.
Селище славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.

Дорогі земляки! Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте рідному селищу. Лише згуртовано, лише разом ми всі задуми – виконаємо, всі тимчасові негаразди подолаємо, всіх мрій досягнемо!
За рік, що минув ми довели, що ми громада – сильна своєю єдністю, яка може відстоювати свої інтереси. Я дуже вдячний усім за це. Вірю – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку Великолепетищини.

Зичу всім міцного здоров’я, родинного щастя, віри, любові, добробуту і успіхів, а нашому селищу та усій громаді— щасливих подій, економічного і соціального розквіту і перспектив.

З Днем народження, Велика Лепетихо!
З повагою, селищний голова Максим КОЛОКОТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь