Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Профілактичні рейди на території громади

Дата: 18.10.2021 09:07
Кількість переглядів: 222

З метою своєчасного виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які без поважних причин не приступили до навчання, вжиття заходів щодо соціального захисту та усунення причин і умов, внаслідок яких діти можуть бути не охоплені навчанням, притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків у 06 жовтня 2021 року ку зацікавленими службами району проведено профілактичних рейдів на території с. Мала Лепетиха, с. Костянтинівка та с. Катеринівка.

Фото без опису

У рамках профілактичних рейдів, спеціалістами служби у справах дітей селищної ради, спільно з представниками комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», інспектором сектору ювенальної превенції відділення поліції № 2 Каховського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області, соціальним педагогом комунального закладу «Малолепетиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Т. Г. Шевченка» проведено відвідування родин з дітьми на території вищезазначених населених пунктів.

У ході проведення рейдів відвідано 8 родин у яких виховується 32 дитини, за результатами складено акти обстеження умов проживання дітей, порушені питання щодо невідвідування дітьми навчальних закладів, з батьками, опікунами/піклувальниками, проведено профілактичні бесіди, надано методичні рекомендації з питань соціального захисту дітей.

При відвідуванні родин з’ясовано та підтверджено факти невиконання батьками 2 родин батьківських обов’язків відносно 4 дітей, за результатами проведеної роботи та з метою забезпечення соціального захисту дітей проводить збір інформаційних матеріалів для подальшого розгляду питання комісією з питань захисту прав дитини Великолепетиської селищної ради.  

Дітей, які бродяжили, жебракували, вчиняли правопорушення, перебували у стані алкогольного сп’яніння, на обстежуваній території, не виявлено.

За результатами проведення рейдів у вересні 2021 року 2 родинам з дітьми шкільного віку селищною радою надано адресну допомогу, а саме: вживані меблі, яких потребували родини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь