Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до лав  Молодіжної ради

Дата: 19.10.2021 11:20
Кількість переглядів: 397

З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю громади, для забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молодих громадян та їх участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Великолепетиській селищній раді.

Фото без опису

  Учасники Молодіжної ради матимуть можливість ознайомитися з діяльністю органів місцевого самоврядування селища, району, області, комунальних підприємств, організацій селища, реалізовувати соціальні проекти та вступати у діалог з органами влади.

Молодіжна рада буде незалежною у прийнятті рішень, впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.
Тому, ми запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до лав Молодіжної ради. Тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток рідного краю!
 

Приєднуйся до Молодіжної ради! Надай заяву, згоду на обробку персональних даних, біографічну довідку (додатки 1, 2, 3 до Положення) та копію паспорта Ініціативній групі з формування Молодіжної ради за адресою:  смт Велика Лепетиха, вул. Соборна, 3 (відділ соціально-культурної сфери) або на  електронну адресу vsksvlep@ukr.net

Ти знайдеш чудових друзів та однодумців, з якими будеш весело та з користю проводити свій вільний час, працюватимеш над цікавими проектами!

 За додатковою інформацією звертайтеся до контактної особи: Візнович Ганна, тел. 0506290715

Положення про Молодіжну раду та перелік зразків необхідних для подачі документів
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь