Ямковий ремонт на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення до Катеринівського старостинського округу

Дата: 21.10.2021 13:21
Кількість переглядів: 268

Сьогодні спостерігали за роботою техніки на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення до Катеринівського старостинського округу. Там другий день поспіль триває ямковий ремонт дорожнього покриття.

Фото без опису

Цим автошляхом, який фактично з’єднує Катеринівку і Костянтинівку з центром громади, регулярно здійснюється підвіз школярів до закладу освіти, проїзд екстрених спеціалізованих служб, підвозиться хліб до магазинів, рухаються жителі населених пунктів.

З часом дорога опинилася у жахливому стані. Внаслідок тривалої експлуатації без капітальних та поточних ремонтів утворились суцільні тріщини та вибоїни. Тому безумовно дуже гостро постало питання необхідності проведення ремонтних робіт вказаного дорожнього полотна до початку осінньо-зимового періоду, для покращення ситуації на цій дорозі та створення безпечних умов.

Дане питання селищний голова Максим Колокот піднімав на рівні обласної влади. До голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергія Козиря та керівництва  державної установи «Місцеві дороги Херсонщини» селищною радою направлялися листи з проханням посприяти у вирішенні питання щодо виділення коштів з дорожнього фонду для проведення ремонтних робіт (відрізку км 2,1 – 20) автомобільної дороги загального користування місцевого значення О220301 Велика Лепетиха-Запоріжжя.

Гарною новиною виявилося позитивне вирішення цього питання. Тепер рух до Катеринівки та Костянтинівки буде безпечнішим і зручнішим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь