Проведено друге засідання селищного методичного об’єднання вчителів технолого-естетичного напрямку закладів освіти

Дата: 23.10.2021 08:58
Кількість переглядів: 120

22 жовтня проведено друге засідання селищного методичного об’єднання вчителів технолого-естетичного напрямку закладів освіти. У зв’язку з пандемію коронавірусу зустріч відбулася в онлайн-форматі на платформі Zoom. Тематика засідання -  «Розвиток м’яких навичок школярів як передумова успішної кар’єри майбутнього».

Фото без опису

Рогачова В. П., керівник МО, розкрила взаємозв’язок життєвого та кар’єрного успіху через розвиток навичок soft skills. Адже, працівникам майбутнього будуть потрібні додаткові знання і вміння, що є універсальними компетенціями та розвиваються впродовж усього життя, починаючи з молодшого шкільного віку.

Зі шляхами підвищення ефективності сучасного уроку в системі компетентнісно орієнтованої освіти познайомила Кузнєцова В.М., керівник МО. Учасники долучилися до дискусії щодо створення ситуації успіху на уроці, впливу суб’єктивних чинників на покращення ефективності сучасного уроку.

Досвідом роботи поділилися вчитель трудового навчання Приходько М.І. та вчитель образотворчого мистецтва Кипра О.С., які  окреслили дієві форми та методи  роботи  щодо розвитку soft skills у здобувачів освіти.

Завершилося засідання обговоренням питань щодо проведення webквесту для школярів та проходження педагогами курсової перепідготовки.

 

                              



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь