Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Методичне об’єднання вчителів біології, хімії, основ здоров’я

Дата: 23.10.2021 09:04
Кількість переглядів: 198

22 жовтня  2021 року в дистанційному режимі (платформа ZOOM)  відбулося засідання методичного об'єднання вчителів біології, основ здоров’я,  хімії закладів освіти Великолепетиської селищної ради з теми «Модернізація освітнього процесу шляхом впровадження сучасних інноваційних технологій», учасниками якого стали 7 педагогів освітніх закладів Великолепетиської селищної ради.

Фото без опису

У ході роботи методичного об’єднання обговорено організаційні питання проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з  біології, хімії; залучення здобувачів освіти до участі в Міжнародному інтерактивному конкурсі «Колосок».

Проведено актуальний діалог з методичних питань на тему: «Реалізація діяльнісного підходу до навчання предметів природничого циклу через використання дистанційних технологій» (Борсук Л.Л., учитель біології, хімії комунального закладу «Князегригорівський заклад загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів»);

 «Особливості підготовки та проведення навчальних проєктів з предметів природничого циклу в контенті модернізації навчання» (Зелінка Л. М., учитель біології,хімії комунального закладу «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів»).

У підсумку вчителі мали змогу закріпити отримані методичні знання, виконавши інтерактивні вправи за методом Дельфі та в сервісі  Learning Apps.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь