Із виходом на заслужений відпочинок привітали енергійну жінку, надійну колегу, відповідального керівника Коровайко Валентину Володимирівну

Дата: 23.10.2021 09:09
Кількість переглядів: 524

Із виходом на заслужений відпочинок привітали енергійну жінку, надійну колегу, відповідального керівника Коровайко Валентину Володимирівну, директора Великолепетиського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Селищний голова Максим Колокот вручив Валентині Володимирівні подяку за багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, відданість справі та вагомий особистий внесок у розвиток  освіти. 

Фото без опису
Разом із начальником соціально-культурного відділу селищної ради Тетяною Трохименко та завідувачем сектору освіти відділу соціально-культурної сфери Тетяною Вольською щиросердно привітали директора закладу зі знаменною датою в її житті, побажали, аби вихід на пенсію приніс максимум життєвих задоволень, тепле спілкування з близькими, радість, благополуччя  і щастя.

Фото без опису
За роки роботи Валентина Володимирівна зарекомендувала себе досвідченим та кваліфікованим спеціалістом, справедливим керівником, справжнім організатором. Самовіддана праця, життєва і творча енергія, людська порядність, доброзичливість та скромність Валентини Володимирівни заслужили глибокої шани і поваги. 
Отже, приєднуємося до привітань, бажаємо Валентині Володимирівні міцного здоров’я, щасливого довголіття, зберегти на багато років невтомну жагу до великих звершень.  Хай Боже благословення завжди буде з Вами та дарує несхибну Віру, Надію і Любов!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь