У Великолепетиському ясла-садочку «Берізка» відбулось справжнє свято – облаштування дитячого ігрового майданчику, реалізованого в рамках проєктів соціальної дії

Дата: 29.10.2021 09:12
Кількість переглядів: 681

Посмішки, радість в очах, щасливі обличчя дітей. Для малечі, що виховується в Великолепетиському ясла-садочку «Берізка» відбулось справжнє свято – облаштування дитячого ігрового майданчику, реалізованого в рамках проектів соціальної дії Великолепетиської громади спільно з фондом «Об’єднання» та Посольством Чеської Республіки в Україні.

Дитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою. Малеча довго очікувала на таку подію, адже наявне ігрове обладнання в садочку застаріле. Усе допоміжне устаткування вироблено власними руками з підручних матеріалів працівниками садочка. Саме тому активні батьки вирішили спробувати власні сили в написанні проекту, щоб покращити спортивно-ігрові осередки для майданчика дитсадка.

«Місце щасливих дітей» - облаштування дитячого майданчику ясла-садка «Берізка», під такою назвою розпочалась у серпні реалізація одного з проектів соціальної дії Великолепетиської громади. Ідея його створення належить Тетяні Хребтовій та батькам вихованців наймолодшої групи садочку за фінансової підтримки фонду «Об’єднання», Посольства Чеської Республіки в Україні та Великолепетиської селищної ради. Основним соціальним партнером проекту став Великолепетиський ясла-садок №1 «Берізка». А втілити ідею у життя допомогли активні батьки і працівники дитячого садочку.

Найважливіше в даній ініціативі те, що майданчик встановлено самими батьками вихованців. Даний проект згуртував як батьків так і всіх працівників садочку та місцеву владу. Учасники ініціативи пишаються та тішаться спільним результатом праці. Особливо сподобалася організація встановлення майданчика. Все дуже оперативно. Мами, тата, бабусі та дідусі - всі гуртом зібралися обрізати, прибирати, копати, складати, встановлювати та саджати квіти.

Кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто жити й працювати! Тепер у нашої малечі з’явилося місце, де вони можуть відпочивати та гратися. Все це сприятиме зміцненню їхнього здоров’я, що так необхідно всім дітям! Сьогоднішній приклад засвідчив, що зробити добру справу можна лише за умови об’єднання наших зусиль. Маленькі хлопчики та дівчатка повинні зростати в атмосфері безмежної любові та комфорту.

Спільно з адміністрацією закладу хочемо висловити вдячність батькам, які активно долучилися до працівників та пліч-о-пліч працювали з ними над створенням комфортних для дітей умов, голові Великолепетиської територіальної громади Максиму Колокоту, начальнику відділу соціально-культурної сфери Тетяні Трохименко та нашим партнерам - голові фонду «Об’єднання» Юрію Антощуку та Посольству Чеської Республіки в Україні.

В такому ж темпі будемо працювати і надалі, бо ми бачимо реальні досягнення і успіх. Адже, радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й розвиватись!

Автор: Тетяна Хребтова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь