Практично завершено роботи по розгортанню, підсипанню та плануванню доріг у селі Князе-Григорівка

Дата: 29.10.2021 15:19
Кількість переглядів: 179

Практично завершено роботи по розгортанню, підсипанню та плануванню доріг у селі Князе-Григорівка. Результати роботи оглянули селищний голова Максим Колокот разом із начальником відділу господарського забезпечення та благоустрою Великолепетиської селищної ради Сергієм Перликом та старостою округу Тетяною Андрійовською.

Фото без опису

«Плануючи роботи на дорогах населеного пункту, намагалися врахувати усі звернення та прохання жителів, - зауважує староста округу Тетяна Михайлівна, - підсипали ті вулиці та провулки, які були майже не прохідними».

Нагадаємо, що ґрунтові дороги у Кязе-Григорівці значно постраждали унаслідок великих дощів на початку літа. Техніка розпочала роботу, як тільки з’явилася така можливість.

За вирішення болючого питання  з дорогами від себе особисто та від жителів населеного пункту, Тетяна Андрійовська висловлює щиру подяку селищному голові Максиму Колокоту, начальнику Великолепетиського райавтодору  Олександру Федорішину і трактористу-екскаваторнику Сергію Дмитрову за швидку, добросовісну і головне якісну роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь