ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКОЇ ГРОМАДИ НА 2022-2027 РОКИ

Дата: 04.11.2021 12:13
Кількість переглядів: 192

З 04 листопада  по 04 грудня 2021 року проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Великолепетиської громади  на 2022-2027 роки. Ознайомитися з текстом документа можна у доданому файлі.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Великолепетиської громади  на 2022-2027 роки є начальник відділу соціально-культурної сфери Тетяна Трохименко. Пропозиції та зауваження направляти на електронну адресу tatianat2775@gmail.com. Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Великолепетиська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

Проєкт стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь