Селищний голова Максим Колокот привітав з професійним святом працівників культури та аматорів народного мистецтва Великолепетиської громади

Дата: 09.11.2021 08:31
Кількість переглядів: 418

Селищний голова Максим Колокот привітав з професійним святом працівників культури та аматорів народного мистецтва Великолепетиської громади.

Наш край славиться багатьма талановитими, творчими та енергійними людьми, які присвятили своє життя сцені. І сьогодні вони отримали гідні відзнаки за свою діяльність. Очільник громади нагородив працівників культури подяками селищного голови та грамотами директора Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації. Лунали на символічному святковому заході щирі привітання, слова подяки та побажання творчих здобутків, успіхів і натхнення. Ну звичайно, не обійшлося і без концертних номерів у виконанні винуватців свята, які додали гарного настрою цього осіннього дня.

Приєднується до привітань і Великолепетиська громада , бажаємо шалених злетів та міжнародного визнання ваших талантів, шановні працівники культури та аматори народного мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь