Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Днями у працівників селищної ради з благоустрою поповнився арсенал робочого інвентарю

Дата: 11.11.2021 14:44
Кількість переглядів: 450

Днями у працівників селищної ради з благоустрою поповнився арсенал робочого інвентарю. Селищною радою придбані та вже використовуються в роботі висоторіз і всмоктуючий подрібнювач. Це круті помічники  у прибиранні парків, узбіч вулиць, тротуарів, автобусних зупинок та безліч інших місць. Завдяки таким інструментам буде легше при обрізці гілок, чагарників і дерев, у час прибирання опалого листя, скошеної трави тощо.

Фото без опису

У домоволодінні гарного господаря завжди чисто, охайно і затишно. Так і в нашій з вами громаді, щодня кипить робота з благоустрою щоб створити цей затишок, забезпечити комфортне життя кожного мешканця.  І тут як вдома, якщо один прибиратиме, а інший смітитиме – діла не буде.

 Тож шановні жителі, просимо долучатися до наведення порядків на території усієї громади, стабільно прибирайте біля своїх домівок і не нехтуйте необхідністю вивозу сміття.

А також наполегливо просимо, щоб кожен самостійно ліквідував біля своїх дворів гілля дерев та кущі, які заважають руху транспорту і пішоходів, аби потім не виникало нарікань на працівників з благоустрою, які роблять це за вас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь