Днями у працівників селищної ради з благоустрою поповнився арсенал робочого інвентарю

Дата: 11.11.2021 14:44
Кількість переглядів: 432

Днями у працівників селищної ради з благоустрою поповнився арсенал робочого інвентарю. Селищною радою придбані та вже використовуються в роботі висоторіз і всмоктуючий подрібнювач. Це круті помічники  у прибиранні парків, узбіч вулиць, тротуарів, автобусних зупинок та безліч інших місць. Завдяки таким інструментам буде легше при обрізці гілок, чагарників і дерев, у час прибирання опалого листя, скошеної трави тощо.

Фото без опису

У домоволодінні гарного господаря завжди чисто, охайно і затишно. Так і в нашій з вами громаді, щодня кипить робота з благоустрою щоб створити цей затишок, забезпечити комфортне життя кожного мешканця.  І тут як вдома, якщо один прибиратиме, а інший смітитиме – діла не буде.

 Тож шановні жителі, просимо долучатися до наведення порядків на території усієї громади, стабільно прибирайте біля своїх домівок і не нехтуйте необхідністю вивозу сміття.

А також наполегливо просимо, щоб кожен самостійно ліквідував біля своїх дворів гілля дерев та кущі, які заважають руху транспорту і пішоходів, аби потім не виникало нарікань на працівників з благоустрою, які роблять це за вас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь