Великолепепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості запрошує на навчання

Дата: 17.11.2021 10:59
Кількість переглядів: 116

Запрошуємо на навчання всіх, хто має бажання в перспективі працювати трактористом - машиністом сільськогосподарського виробництва.

Фото без опису

Шановні роботодавці, безробітні та найняті працівники. Служба зайнятості вважає одним із основних своїх завдань - підготовку робітників за актуальними професіями для зменшення дефіциту  кваліфікованих кадрів у різних сферах діяльності країни.

Сьогодні, коли осінні польові роботи закінчуються, є можливість навчити за професією тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва тих безробітних, що будуть працевлаштовані вже з весни.

Херсонський центр професійно-технічної освіти, що знаходиться у м Нова Каховка організовує  підготовку та перепідготовку за зазначеною професією. Термін навчання 6,5місяця. Більшу частину навчання слухачі здобуватимуть професійні навички на виробництві. Та вже весною слухачі здадуть іспит та отримають документ державного зразка з присвоєнням професії та класу.

Навчання розпочнеться в листопаді 2021 року.

Ознайомитися більш детально з графіком навчання та  основними вимогами можна за тел. 0508679038, 0554323371 ; звернувшись  за адресою : Велика Лепетиха, вул. Миру 16 а, або на сторінці: Державний навчальний заклад «ХЕРСОНСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» . 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь