Проведено чергове засідання виконавчого комітету Великолепетиської  селищної ради

Дата: 17.11.2021 16:28
Кількість переглядів: 345

Днями проведено чергове засідання виконавчого комітету Великолепетиської  селищної ради під головуванням селищного голови Максима Колокота. У рамках засідання схвалено ряд рішень про внесення змін, які будуть розглянуті на засіданні сесії.

Фото без опису

Зокрема до програми соціального та економічного розвитку Великолепетиської селищної ради; до бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади на 2021 рік; до Програми соціального захисту населення Великолепетиської селищної ради на 2021-2023 роки; до селищної цільової Програми «Доступна та якісна медицина на 2021-2023 роки» та інші.

Також члени виконавчого комітету погодили звіти про виконання фінансових планів Великолепетиської лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги, СКГ «Сількомунгосп», надали 9 дозволів громадянам на очищення лісосмуг від захаращення.

У ході засідання було прийнято рішення «Про встановлення вартості одного квитка на проїзд на селищному автобусному маршруті загального користування, який здійснюється у звичайному режимі руху». Цим рішенням встановлено вартість одного квитка для проїзду одного пасажира на автобусному маршруті загального користування в селищі Велика Лепетиха, який здійснюється у звичайному режимі руху в розмірі 5,00 грн. Різницю в тарифі (3,50 грн. з 8,50 грн встановлених виконкомом напередодні) компенсуватиме селищна рада з місцевого бюджету. Нова ціна квитка діятиме з 01 грудня 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь