На спільному засіданні постійних депутатських комісій

Дата: 17.11.2021 17:09
Кількість переглядів: 445

На спільному засіданні постійних депутатських комісій Великолепетиської селищної ради розглянули ряд питань, що пропонуються на розгляд позачергової сесії, яка відбудеться 18 листопада.

Серед іншого депутати детально обговорили зміни до програми  соціального та економічного розвитку Великолепетиської селищної ради на 2021 рік, до рішення «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади  на 2021 рік». Ретельно розібрали кожен аспект пропозицій стосовно збільшення доходів та видатків бюджету селищної територіальної громади.

У ході розгляду цих питань начальник фінансового відділу селищної ради Ірина Мамаєва повідомила про отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, на закупівлю установки ямкового ремонту асфальтобетонних покриттів дорожнього полотна (1 млн грн. з 2 млн грн. уже надійшов на рахунок).

 Також запропоновано передати субвенції обласному бюджету у тому числі:

- для співфінансування заходів програми «Розвиток людського капіталу»  Херсонської області на 2017-2024 роки" (навчання 2-х студентів),

- для надання соціальних послуг підопічним в комунальному закладі Херсонської обласної ради "Степанівський психоневрологічний будинок інтернат" (для чоловіків),

- на співфінансування проведення капітального ремонту частини існуючого дорожнього покриття вул. Михайлівської смт. Велика Лепетиха,

- на співфінансування придбання ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їх філій для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання  та інші.

Далі на на засіданні депутати заслухали та обговорили звіт про виконання бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади за 9 місяців, звіти про виконання фінансових планів за ІІІ квартал Великолепетиської лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги, СКГ «Сількомунгосп». Також у ході засідання обговорили зміни до структури селищної ради і її підрозділів, зміни до ряду раніше прийнятих рішень тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь