Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не переможе мій народ!

Дата: 19.11.2021 13:49
Кількість переглядів: 172

Народе мій, пишаюся тобою:
Моя душа – частинка твого «Я».
Красою правди у святім двобою
Понад Майданом сонця лик сія...
Є нація! Хай знають всі у світі:
Ми є! Народ піднявся із колін!
І переможно сонце правди світить,
Співає гордо наш Державний Гімн

 

 

Щороку 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, річниці початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції гідності. Україна – територія Гідності і Свободи! Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Насамперед Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людяності та гідності. Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Передовсім вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою  гідність, своє прагнення до свободи.

19 листопада з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи,  на площі Миру в смт Велика Лепетиха відбувся урочистий мітинг за участю керівництва, працівників організацій та установ, громадськості.

До учасників мітингу звернулися: селищний голова Максим Колокот та директор комунального закладу «Великолепетиський селищний народний краєзнавчий музей ім. О. І. Ціпко» Микола Марченко. У своїх виступах вони зазначили, що «Євромайдан» об’єднав весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності нашої держави, її розвитку в європейському співтоваристві, захисту демократичних цінностей, боротьбі за людську та національну гідність громадян України. 

Присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання. У рамках заходу проведено покладання квітів до пам’ятного знака на честь воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні, в час змін, нашим святим обов'язком є відродження країни, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. 

Любов до Вітчизни єднає всіх, у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків. Нехай буде мирне небо над українською землею та не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь