З Днем працівників сільського господарства

Дата: 21.11.2021 08:18
Кількість переглядів: 78

Шановні працівники сільського господарства! Щиро вітаю вас з професійним святом, яке щороку традиційно відзначаємо у третю неділю листопада.

Праця аграрія — важка, часом невдячна, примхлива, але вкрай важлива. Це підйоми удосвіта, планування, засівання, постійна турбота за майбутній урожай, жнива і підготовка поля до нового сезону. І так по колу, кожен рік. Але робота аграрія — це ще й неосяжні простори на світанку, золотисті поля пшениці, чисте ранкове повітря, гордість за вирощений врожай і безмежна любов до землі.

День працівників сільського господарства — це також свято усіх тих, хто переробляє сільськогосподарську продукцію, доглядає за тваринами, заготовляє корми. Це величезний і потужний комплекс, який працює як єдиний механізм, де кожен працівник важливий.

Щиро вітаю усіх працівників сільського господарства Великолепетиської громади з професійним святом. Нехай ваша нелегка праця завжди приносить вам задоволення, прогнози збуваються, плани перевиконуються, а погода буде привітною. Ви — серце нашої громади. Дякую вам за старанність, працьовитість та професіоналізм. Бажаю вам щастя, процвітання, міцного здоров’я і родинного затишку. Зі святом!

З повагою, селищний голова Максим КОЛОКОТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь