Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Триває робота над розробкою Стратегії розвитку Великолепетиської громади.

Дата: 22.11.2021 08:31
Кількість переглядів: 448

Стратегія розвитку – це головний документ для розвитку громади. У ньому визначені найважливіші завдання, що ставить перед собою громада на певний період (у нашому випадку п’ять років). У Стратегію вносяться ті напрямки діяльності та найбільш нагальні цілі, яких необхідно досягти за ці п’ять років. Їх виконання – це фундамент подальшого розвитку громади.

Фото без опису

17 листопада у селищній раді відбулася чергова робоча зустріч з приводу обговорення напрацювань у ході розробки Стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки. У заході взяли участь селищний голова Максим Колокот, заступник голови, старости сіл та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Начальник відділу соціально-культурної сфери селищної ради Тетяна Трохименко презентувала присутнім концепцією проєкту Стратегії, ознайомила із рядом напрацювань. Зокрема, у ході проведення соціологічного дослідження було виявлено проблемні питання у розвитку громади, пріоритетні сфери під час розподілу бюджетних коштів. Представлено присутнім SWOT-аналіз, поінформовано про стратегічне бачення, стратегічну місію, стратегічні, оперативні цілі та завдання для реалізації Стратегії.

Стратегічні цілі – це ключові напрямки для змін у громаді. В нас їх три: розвиток конкурентно-спроможної економіки, забезпечення високої якості життя, створення умов для всебічного гармонійного розвитку жителів громади.

Під час зустрічі та презентації селищний голова Максим Колокот акцентував увагу на необхідності конструктивного діалогу між представниками влади, керівниками комунальних закладів, установ, громадськості щодо напрацювань, в рамках розробки стратегічного документу. Адже сьогодні ми повинні по максимуму врахувати всі напрямки, маємо чітко визначити задачі і далі рухатися по цій Стратегії.

Даний документ планується прийняти наприкінці року, разом з бюджетом та програмою соціально-економічного розвитку громади.

По завершенню зустрічі було наголошено на необхідності оприлюднення проєкту плану заходів на 2022-2024 роки з реалізації стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості.

Отже, на сайті Великолепетиської селищної ради можна ознайомитися з

Проєктом плану заходів на 2022-2024 роки з реалізації стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки

https://gromada.org.ua/.../velykolepetyska/news/1637304741/

Презентацією Стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки

https://gromada.org.ua/.../velykolepetyska/news/1637255252/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь