Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Відбувся заключний етап конкурсу на заміщення вакантної посади практичного психолога комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Великолепетиської селищної ради

Дата: 23.11.2021 16:22
Кількість переглядів: 727

22 листопада відбувся заключний етап конкурсу на заміщення вакантної посади практичного психолога комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Великолепетиської селищної ради, який передбачав складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Фото без опису

Кваліфікаційний іспит проводився за напрямами: знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами; знання основ спеціальної педагогіки.

За результатами вищезазначеного іспиту кандидат на посаду Глоба Аліна Євгенівна набрала 9 балів з 12 можливих, що відповідає пункту 21 Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Великолепетиської селищної ради Херсонської області (затвердженого рішенням ІІІ сесії селищної ради VІІІ скликання від 24 грудня 2020 року № 47) та була допущена до наступного етапу -  співбесіди.

Під час співбесіди, відповідно до вимог визначених конкурсною Комісією, Аліна Євгенівна відповіла на ряд запитань, які стосувалися загального рівня інтелекту, мотивації, комунікативних навичок та орієнтації на професійне зростання. За результатами співбесіди кандидатка набрала    9,6 балів з 10 можливих.

За результатами іспиту та співбесіди, який визначено шляхом додавання середніх оцінок, Аліна Євгенівна набрала – 18,6 балів з 22 можливих та стала переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Великолепетиської селищної ради.

Вітаємо Глобу Аліну Євгенівну з перемогою і бажаємо творчих успіхів, високих досягнень у роботі та професійного зростання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь