За нерухомість херсонці сплатили майже 116 мільйонів гривень 

Дата: 26.11.2021 09:00
Кількість переглядів: 102

Упродовж січня – жовтня нинішнього року до місцевого бюджету Херсонщини надійшло 115,7 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Надходження перевищили минулорічні показники більш як на 36 млн гривень або 46%. Про це повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Майже 72% від загальної суми або 82,8 млн гривень складає внесок юридичних осіб – власників херсонської нерухомості. Сума податку на нерухомість, сплачена ними у цьому році на 23,3 млн гривень більша, ніж за 10 місяців 2020 року. Громадяни перерахували майже 33 млн гривень цього податку, забезпечивши зростання до аналогічного періоду минулого року на 13,1 млн гривень.

Найбільше податку на нерухомість отримали скарбниці Херсонської, Генічеської та Бехтерської територіальних громад. Разом вони отримали 56,8 млн гривень, а це майже половина усіх надходжень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, по області.

 

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь