«Наповнення селищного бюджету є нашою головною ціллю»

Дата: 03.12.2021 08:07
Кількість переглядів: 445

«Наповнення селищного бюджету є нашою головною ціллю, - щоразу акцентує увагу селищний голова Максим Колокот. – Адже розвивати Великолепетиську громаду, покращувати добробут та підвищувати рівень життя її мешканців зможемо лише тоді, коли буде за що».  Дійсно, з пустим бюджетним гаманцем далеко не заїдемо, а тому протягом року селищною радою ретельно відпрацьовуються різні шляхи його наповнення.

Одним із кроків було затвердження сесією селищної ради проектів землеустрою щодо відведення в оренду Філії АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Великолепетиський елеватор земельних ділянок під проектними польовими шляхами та полезахисними лісосмугами на території громади. Таким чином, підписання підготованих проектів договорів оренди на зазначені ділянки, передбачає значні додаткові надходження в бюджет. Це питання, а також ряд інших важливим моментів стосовно оренди землі і сплати податків селищний голова Максим Колокот обговорив під час зустрічі з директором Великолепетиського елеватора Сергієм Гудзоватим.

 Разом з ним та з начальником місцевого відділення поліції Андрієм Третьяком акцентували увагу і на проблемі незаконної вирубки лісосмуг. Сьогодні їх масові винищення, безконтрольність та нераціональне використання завдають значної шкоди як економіці, так і екології краю. Проблема складна і потребує додаткового вирішення. Водночас чітко розуміємо одне – сьогодні потрібно або визначити господаря лісосмугам, або розробити механізм на законодавчому рівні, аби вберегти полезахисні смуги від вирубки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь