День добра у Великолепетиському центрі дитячої та юнацької творчості

Дата: 03.12.2021 09:55
Кількість переглядів: 125

02 грудня  на базі КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради (керівник Ковпей Інна Богданівна) проведено захід для дітей з особливими потребами «День добра», в якому взяли участь здобувачі освіти КЗ «Великолепетиський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» (директор Глоба Антоніна Йосипівна) та КЗ «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» (директор Недбайло Світлана Михайлівна).

Фото без опису

З культорганізатором закладу ЦДЮТ Кононенко Ліною Василівною дітки вирушили у віртуальну подорож, де на різноманітних зупинках виконували різні завдання.

На зупинці «Казкова долина», учасники слухали казку про доброго метелика, квітку та хлопчика, а потім за допомогою добрих рис, лікували «колюче» серце хлопчика.

На зупинці «Місто ввічливості» згадували ввічливі слова, та дійшли висновку що такі слова сказані грубо, втрачають свою магію.

На зупинці «Активна» пограли у веселу зимову гру. Після неї була особлива зупинка «Творці краси і добрих справ», де діти розповідали про свої захоплення, демонстрували свої роботи з дерева, малюнки. Це було надзвичайно душевно, адже кожна дитина особлива, у кожної є талант.

Коли дісталися до зупинки «Мрійлива», за допомогою жартівливої гри дізналися про що мріють усі учасники заходу.

На останній зупинці «Місто добра» фантазували у якому світі хотілося б жити, у світі добра, любові, взаємоповаги, оптимізму.

Керівник гуртків еколого-натуралістичого напрямку Філозоф Юлія Вячеславівна провела майстер клас з виготовлення «Метелика мрій», де кожен учасник заходу на папірці написав або намалював свою мрію, і зробив з того паперу прекрасного метелика, щоб всі побажання здійснилися. Керівник гуртків хореографічного-напрямку Рогожа Тетяна Іванівна усім охочим зробила чарівний аквагрим, від якого очі діток засяяли радістю.

Учасники заходу охоче фотографувались в рамці «Добра», створеною керівником гуртків Ністратової Катериною Олександрівною.

Наприкінці заходу дітей пригостили солодким столом, для якого сік, чай, тістечка та цукерки люб’язно надала приватний підприємець Курносик Вероніка Григорівна.

Найвищою винагородою стали обійми діток з особливими потребами для організаторів закладу, їхні спасибі та радісні очі.

У заході взяли участь діти величезної сили духу та кремезної волі, які дуже потребують турботи, тепла та уваги. Це окремі життя… Окремі трагедії… Окремі людські надії на те, що все буде добре.

Міжнародний день людей з особливими потребами нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян. Тож давайте не забувати дарувати їм тепло своїх сердець та радість спілкування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь