Робоча нарада у Великолепетиському центральному будинку культури

Дата: 03.12.2021 10:00
Кількість переглядів: 113

30 листопада 2021 року в комунальному закладі «Великолепетиський центральний Будинок культури» Великолепетиської селищної ради відбулась робоча  нарада з завідуючими  філій: Князегригорівського, Малолепетиського. Катеринівського, Костянтинівського сільських  будинків культури.

Фото без опису

Розпочала нараду директор комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» Тетяна Хребтова, яка вручила Дипломи та Грамоти переможцям і учасникам селищного дистанційного огляду-конкурсу гумористів «Веселі витрибеньки».

Продовжилась нарада з розгляду питання підготовки річних аналітичних та статистичних звітів сільських клубних закладів культури Великолепетиської селищної ради за 2021 рік. Провідним методистом центрального Будинку культури Оленою  Шеховцовою  надано роз’яснення щодо заповнення  форми звітності № 7-НК та методичні рекомендації щодо написання та оформлення  текстового змісту річних звітів. Завідуючих філій ознайомлено з графіком здачі річних статистичних звітів.

Також було обговорено питання підготовки до Новорічних та Різдвяних свят, стан підготовки клубних закладів  до участі в обласній виставці декоративно-ужиткового мистецтва «Солом’яне Різдво» , обласній культурно-мистецькій благодійній акції «ДоброДар»  та обласному етно-флешмобі «На Катерину пов’яжи хустину».

Для керівників вокальних колективів клубних закладів проведено семінар-навчання на тему «Визначення типу співочого голосу», який провела Анна Антипенко, керівник вокального колективу  комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури».  Для керівників вокальних колективів було продемонстровано практичні вправи, за допомогою яких можна визначити тембр та діапазон голосу. Також всі  отримали методичні рекомендації на дану тему.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь