Відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями

Дата: 03.12.2021 14:12
Кількість переглядів: 154

Щороку 3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями. І в нашій громаді разом з нами живуть люди з інвалідністю. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Тому вони мають особливі потреби та потребують додаткової уваги і підтримки суспільства.

     На обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради знаходиться 25 осіб з інвалідністю. Соціальні робітники надають їм допомогу у веденні домашнього господарства, оплаті комунальних рахунків, доставці ліків та продуктів харчування, оформленні пільг та субсидій.

     Відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями – це нагода згадати усім, що допомога, увага, людяність і турбота – не порожні слова, а можливість перейнятися проблемами людей з особливими потребами, відкрити свої серця для добра.

     Адміністрація територіального центру висловлює щиру вдячність за надану матеріальну допомогу та моральну підтримку підопічним-інвалідам керівникам організацій та установ, фізичним особам-підприємцям, головам фермерських господарств:

Глобі А.Й.; Федоришину О.А.; Узбеку Р.К.; Грубі В.В.; Кононенко Т.Ф.; Карпенку О.Є.; Нікітчуку В.М.; Таран О.І.; Голді Ю.С.; Мігун І.М.; Ящик Н.Л.;  Рештей О.М.; Гундер А.М.; Лукашову В.Г.; Шокіну П.М.; Страху А.М.

Загальна сума, на яку надано допомогу – 6 700 гривень.

Комунальний заклад «Великолепетиський територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних   послуг)» Великолепетиської селищної ради»

Директор                      Галина Зінченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь