Святковий концерт до Дня Збройних сил України

Дата: 06.12.2021 09:41
Кількість переглядів: 196

6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України – свято, яке є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь, проявом великої поваги українського народу до своїх захисників. У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави.

Фото без опису

03 грудня з нагоди свята у Великолепетиському центральному Будинку культури відбувся святковий концерт. На заході були присутні військовослужбовці та працівники Першого відділення Каховського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, мешканці селища.

З вітальними словами виступили заступник селищного голови Вадім Сайдулаєв та старший офіцер Першого відділення Каховського територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Григорій Гундер.

Святкову атмосферу заходу забезпечували його ведучі – Олена Шеховцова та Наталія Дмитренко. Гарний настрій усім присутнім дарували солісти Великолепетиського ЦБК: Світлана Кокляр, Володимир Мікула, Анна Антипенко, Єгор Бойко, Аріна Слабко, солістки дитячої школи мистецтв Наталія Москаленко та Валерія Опицько, народний вокальний ансамбль «Лепетиські козаки» (керівник Валерій Смірнов) та запальні учасники танцювального колективу «Карамель» (керівник Олена Коноваленко).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь