Великолепетиський Центральний будинок культури запрошує на концерт

Дата: 06.12.2021 11:49
Кількість переглядів: 164

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКОЇ ГРОМАДИ!!!  У ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКОМУ ЦЕНТРАЛЬНОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ Відбудеться ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ великий сольний концерт Заслуженого артиста України - ПЕТРА ЧОРНОГО.

Фото без опису

13 грудня 2021 року о 18.00 ВАРТІСТЬ 150-300 грн

Петро Чорний - заслужений артист України, музикант, співак, популярний шоумен, який гастролює не тільки по Україні, але і далеко за її межами. На сцені українського шоу-бізнесу вже 30 років. Циганського музиканта називають не інакше як "чорним золотом України". Концертна програма артиста - це справжнє Gypsy-шоу з елементами поп-музики, джазу і навіть романсів. Колоритні запальні, а також душевні пісні змусять кинутися в танці і нестримні веселощі. Серед хітів музиканта такі пісні, як: «Игрушка», «Се ля ви», «Белая сирень», «Родители», «Зігрій», «Далю-Даля», «Лети на край» та багато інших.

Яскравий неповторний тембр голосу, циганські ритми і запальний характер - невід'ємні складові свята душі, який дарує Петро Чорний під час своїх виступів. Приходьте разом з рідними провести казковий вечір разом з нами! Квитки можна придбати за номером  +380955300371

КОНЦЕРТ ПРОХОДИТИМЕ З ДОТРИМАННЯМ ВСІХ КАРАНТИННИХ НОРМ І ВИМОГ ТА ЗА НАЯВНОСТІ У ГЛЯДАЧІВ КОВІД-СЕРТИФІКАТІВ АБО НЕГАТИВНОГО РЕЗУЛЬТАТУ ТЕСТУВАННЯ НА КОВІД-19, ЯКЕ ПРОВЕДЕНЕ НЕ БІЛЬШ ЯК ЗА 72 ГОДИНИ ДО ЗДІЙСНЕННЯ ЗАХОДУ.

Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь