В обласному центрі обговорено та вирішено ряд важливих і актуальних для Великолепетиської громади питань.

Дата: 08.12.2021 14:57
Кількість переглядів: 507

7 грудня, святкового Дня місцевого самоврядування, в обласному центрі обговорено та вирішено ряд важливих і актуальних для Великолепетиської громади питань.

Фото без опису

Селищний голова Максим Колокот та його заступник Вадім Сайдулаєв разом з іншими головами громад взяли участь у нараді при Херсонській обласній державній адміністрації. Говорили про об’єкти, які включено до програми Президента України «Велике будівництво» - 2022 та стан їх готовності до початку робіт. Офісом Президента України затверджено 22 об’єкта на Херсонщині, з них і проєкт «Реконструкція існуючої будівлі під дитячий садок в смт. Велика Лепетиха». Заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Едуард Науменко, який провів нараду, акцентував увагу на необхідності пришвидшитися у вирішенні ряду питань до початку будівництва об’єктів (про подальший хід справ та етапи реалізації проєкту будемо незабаром повідомляти).

Також очільник Великолепетиської громади Максим Колокот зустрівся з головою Херсонської обласної ради Олександром Самойленко. Обговорили найбільш актуальні питання, які сьогодні хвилюють громаду. Зокрема у галузі медицини, освіти та наповнення бюджету. Спільно визначили пріоритети та подальші кроки, спрямовані на розвиток Великолепетиської громади – покращити добробут та підвищити рівень життя її мешканців.

Долучився Максим Вікторович і до засідання колегії облдержадміністрації, на якому був нагороджений Почесною грамотою очільника області з нагоди Дня місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь