Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

На засіданні виконкому

Дата: 10.12.2021 11:18
Кількість переглядів: 525

9 грудня проведено чергове засідання виконавчого комітету Великолепетиської  селищної ради під головуванням селищного голови Максима Колокота.

Фото без опису

У рамках засідання презентовано та схвалено членами виконкому проєкти трьох головних документів селищної ради:

«Стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки та Плану заходів на 2022-2024 роки  з реалізації Стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки»

 «Програми економічного і соціального розвитку Великолепетиської селищної територіальної громади на 2022 рік та основні напрями розвитку на 2023-2024 роки».

«Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади на 2022 рік».

«Формуючи бюджет на 2022 рік мали на меті збалансувати потреби громади з наявними фінансовими ресурсами», - зауважила під час виступу начальник фінансового відділу селищної ради Ірина Мамаєва. У контексті обговорення селищний голова Максим Колокот акцентував увагу, що сьогодні наша головна ціль - відійти від енергозалежності, адже левова частка бюджету громади йде саме на енергоносії. Зрештою ми повинні не витрачати кошти, а раціонально їх використовувати.

Далі члени виконавчого комітету  схвалили проєкт програми «Безпечне місто та профілактика злочинності на території Великолепетиської селищної радина 2022 – 2023 роки», погодили проєкт рішення «Про встановлення вартості харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Великолепетиської селищної ради  на 2022 рік» (детальніше про це рішення згодом), надали 11 дозволів громадянам на очищення лісосмуг від захаращення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь