Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини селищної ради

Дата: 13.12.2021 14:27
Кількість переглядів: 139

09 грудня  голова селищної ради Максим Колокот за участю заступника голови виконкому селищної з питань діяльності виконавчих органів Вадіма Сайдулаєва, керівників відділів та служб громади провів засідання комісії з питань захисту прав дитини селищної ради, на якому розглядалися питання:

  1. Про доцільність чи недоцільність позбавлення батьківських прав матері  відносно 3-х малолітніх дітей.
  2. Про надання дозволу грумадянину К. на вчинення правочину стосовно нерухомого майна.

Комісіє детально вивчено та обговорено матеріали справ з вищезазначених питань.

За результатом розгляду першого питання комісією прийнято рішення щодо доцільності позбавлення батьківських прав матері відносно 3-х малолітніх дітей. Службі у справах дітей районної державної адміністрації дано доручення підготувати проект відповідного висновку органу опіки та піклування до Великолепетиського районного суду.

При розгляді другого питання враховуючи, що вчинення зазначеного правочину не призведе до звуження обсягу існуючих житлових прав малолітньої дитини, комісією прийнято протокольне рішення щодо надання заявнику дозволу на вчинення правочину стосовно житлового будинку. За результатом прийнятого комісією з питань захисту прав дитини рішення виконкомом селищної ради затверджено відповідне рішення виконкому.

Підводячи підсумок засідання комісії, селищний голова Максим Колокот  зазначив, комісії, що кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності, тому головним завданням органу опіки та піклування є здійснення соціального захисту дітей району, забезпечення належних умов життя, навчання, виховання та розвитку кожної дитини.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь