Жителя Великої Лепетихи привітали з дев'яносторічним ювілеєм

Дата: 17.12.2021 08:49
Кількість переглядів: 432

Кожний 90-річний ювілей жителів є нашою гордістю, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати важливою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Адже ці люди є очевидцями багатьох подій, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. 16 грудня свій 90-й день народження відзначив житель Великої Лепетихи Антоненко Юрій Миколайович.

Фото без опису

 Зі словами щирих привітань до ювіляра завітали селищний голова Максим Колокот, директор КЗ «Великолепетиський територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради» Галина Зінченко. З нагоди Дня народження гості висловили імениннику слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід. Із побажаннями міцного здоров’я, добробуту, миру та благополуччя вручили Юрію Миколайовичу квіти, грошовий подарунок (1000 грн від Великолепетиської селищної ради).

Дивлячись на цього життєрадісного, привітного чоловіка, важко повірити, що за його плечима вже дев’яносто прожитих літ. Тож бажаємо ювіляру міцного здоров'я на довгі роки, гарного настрою, бадьорості духу та родинного тепла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь