Головна ялинка Великолепетиської громади засяяла яскравими вогнями у День Святого Миколая.

Дата: 20.12.2021 09:58
Кількість переглядів: 577

Щороку всі дітки з нетерпінням чекають на зиму. Адже цей час просто казковий – розпочинаються новорічні та різдвяні свята. А ще всі живуть в очікуванні дива та подарунків у ніч, коли на землю сходить добрий чарівник – Святий Миколай.

Фото без опису

19 грудня  2021 року велика концертна зала Великолепетиського центрального Будинку культури зібрала багато глядачів, адже на святковий захід в День Святого Миколая і відкриття головної ялинки громади завітали, як маленькі дітки, так і їхні батьки, дідусі і бабусі.

Гостинно вітали усіх присутніх в залі глядачів господарі свята – святий Миколай (Володимир Мікула), Зима (Наталія Дмитренко), Завірюха (Олена Шеховцова), Зіронька (Аріна Слабко) та Новий Рік (Єгор Бойко).

Цілу низку веселих, яскравих та запальних номерів подарували вихованці та дитячі творчі колективи комунального закладу «Великолепетиський центральний будинок культури», комунального позашкільного навчального закладу «Великолепетиська дитяча школа мистецтв» та комунального закладу «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості».

Гості свята з великим задоволенням слухали пісні, насолоджувались танцями, а діти грали в ігри, за які отримували солодкі подарунки та сніжинки з номерками, серед яких одна була призова, володар якої отримував право запалити Головну ялинку громади.

З прийдешніми святами привітав маленьких і дорослих мешканців громади Великолепетиський селищний голова Максим Колокот, який побажав всім міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту та веселих новорічних і різдвяних свят! Також селищний голова назвав номер щасливої сніжинки та запросив малечу отримати солодкі подарунки від селищної ради.

Отримавши подарунки, всі зібралися центральній площі селища, посеред якої стояла десятиметрова красуня ялинка. Урочисто, під гучні оплески глядачів,  селищний голова Максим Колокот та володар щасливої сніжинки Дмитрик, за допомогою чарівного пульта, запалили вогники на Головній ялинці громади.

Завершилося свято яскравим салютом!

Організатори докладали максимум зусиль, щоб це свято справді стало казковим і незабутнім. Щиро вдячні кожному учаснику та Грубі Вікторії за надані солодкі призи для ігрової програми.

Автор: Олена Шеховцова
Фото: Великолепетиська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь