Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Незабаром Новий Рік – душа наповниться теплом

Дата: 21.12.2021 09:10
Кількість переглядів: 199

17 грудня 2021 року у комунальному закладі «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відбулося підсумкове заняття Університету ІІІ віку на тему «Незабаром Новий Рік – душа наповниться теплом».

Фото без опису

Заняття відкрила директор закладу Зінченко Галина Павлівна, яка поінформувала про роботу закладу у 2021 році та про проведення занять Університету.

У заході взяв участь селищний голова Колокот Максим Вікторович, який розповів про стан справ у громаді, запевнив присутніх про подальшу підтримку роботи закладу, привітав з наступаючими Новорічними святами.

До слухачів Університету звернувся депутат селищної ради Москаленко Володимир Миколайович, який не тільки привітав учасників заходу з наступаючим Новим Роком, а й продовжуючи добрі традиції благодійництва, створив справжню новорічну атмосферу, даруючи мандарини, яблука та святково накритий стіл.

Не вперше учасником занять Університету є Володимир Васильович Мікула, який своїми піснями дарував слухачам радість, надію і тепло.

З найкращими побажаннями до присутніх звернулась і голова ветеранської організації Курносик Валентина Іванівна, яка не тільки привітала присутніх, але й презентувала колекцію новорічних листівок, починаючи з 1934 року і по теперішній час.

У виконанні активної слухачки Університету Рабовської Ніни Григорівни прозвучав авторський вірш про те, що дарують людям літнього віку такі заходи,- настрій, тепло, любов та доброту. 

Учасники заходу щиро вдячні організаторам та гостям свята за теплу святкову атмосферу та чудовий настрій, створені напередодні Нового Року.   

КЗ «Великолепетиський територіальний
центр соціального обслуговування
(надання соціальних послуг)»
Великолепетиської селищної ради 

Директор Галина ЗІНЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь