Надано адміністративні послуги з «Мобільним кейсом»

Дата: 21.12.2021 13:41
Кількість переглядів: 123

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради продовжує обслуговувати громадян поза стінами адміністративної будівлі. Черговий виїзд  з «Мобільним кейсом» було здійснено адміністраторами відділу ЦНАП до жительки Великолепетиської громади 16 грудня. Оскільки бабуся за станом здоров`я не змогла особисто звернутись до відділу ЦНАП,  адміністративні послугиїй було надано за місцем проживання.

Вкотре нагадуємо, що грамадяни Великолепетиської територіальної громади можуть отримати адміністративні послуги за місцем свого перебування.
Це громадяни, які за станом здоров’я не мають можливості звернутись особисто безпосередньо до місця надання адміністративних послуг, особи яким виповнилось 80 років, а також громадяни які проживають у віддалених селах та не мають постійного транспортного сполучення з адміністративним центром громади.

Також повідомляємо, що в ЦНАПі Великолепетиської селищної ради відтепер наявний робочій мобільний номер телефону, зателефонувавши на який ви маєте можливість отримати відповіді на свої запитання, проконсультуватись про отримання необхідної для вас адміністративної послуги, або повідомити про необхідність виїзду до вас адміністраторів центру з «Мобільним кейсом» для отримання адміністративних послуг: телефон 066 332 91 56.
 

Дякуємо за довіру! Працюємо для вас! Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь