На спільному засіданні постійних депутатських комісій

Дата: 22.12.2021 11:41
Кількість переглядів: 752

21 грудня під головуванням селищного голови Максима Колокота проведено спільне засідання постійних депутатських комісій. Депутати ґрунтовно розглянули 35 питань, які пропонується винести на позачергову сесію селищної ради 23 грудня. Долучились до засідання і керівники комунальних закладів, установ, підприємств громади.

Фото без опису

У рамках засідання присутнім презентовано проєкти трьох головних документів селищної ради:

- «Стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки та Плану заходів на 2022-2024 роки  з реалізації Стратегії розвитку Великолепетиської громади на 2022-2027 роки»

-  «Програми економічного і соціального розвитку Великолепетиської селищної територіальної громади на 2022 рік та основні напрями розвитку на 2023-2024 роки».

- «Про бюджет Великолепетиської селищної територіальної громади на 2022 рік».

У ході обговорення вищезазначених документів селищний голова Максим Колокот зауважив, що на сесії будемо затверджувати наш перший стратегічний документ, по якому плануватимемо роботу на найближчі роки. «Не можна працювати без цілі, - акцентував увагу Максим Вікторович, - тому зараз ставимо пріоритети, визначаємо нашу головну ціль та впевнено рухаємось до неї».

Презентуючи проєкт Програми економічного і соціального розвитку Великолепетиської селищної територіальної громади начальник соціально-культурного відділу селищної ради Тетяна Трохименко звернула увагу на необхідність залучення додаткових коштів, субвенцій та грантів та поінформувала присутніх про обсяг залучених коштів у 2021 році (субвенції на інтернет, на капітальний ремонт харчоблоків у закладах освіти, на придбання обладнання, кошти на ремонт доріг, на реалізацію проєктів соціальної дії та багато інших).

Під час розгляду бюджету на 2022 рік було зауважено, що сьогодні ми маємо навчитися заробляти кошти і раціонально їх використовувати.

Далі депутати обговорили ряд змін до раніше прийнятих рішень, розглянули проєкти селищних програм, заслухали директора Комунального некомерційного підприємства «Великолепетиська лікарня» з уточненим фінансовим планом закладу на 2021 рік. Також у ході засідання обговорено питання встановлення вартості харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Великолепетиської селищної ради  на 2022 рік та земельні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь