«Подаруй казку кожній дитині»

Дата: 22.12.2021 16:40
Кількість переглядів: 192

     17 грудня 2021 року працівниками Великолепетиського центрального будинку культури до комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради були передані подарунки (книги, канцелярія, іграшки, одяг та взуття), зібрані під час проведення благодійної акції до дня Святого Миколая «Подаруй казку кожній дитині», для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

Фахівці відділення із соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді територіального центру із зібраних речей сформували 13 подарункових наборів, які були вручені дітям з родин у СЖО,  проживаючим на території Великолепетиської селищної ради. Крім того було надано гуманітарну допомогу одягом та взуттям 3 родинам, які перебувають на обліку як такі, що опинились у складних життєвих обставинах.

   Частина речей, що залишились, залучені до банку одягу та взуття, що зберігається у відділенні денного перебування територіального центру. Тож усі бажаючі можуть звернутись до нашого закладу за отриманням гуманітарної допомоги.

   Телефон керівника – 050-1096740.

 Комунальний заклад «Великолепетиський територіальний      
 центр соціального обслуговування (надання соціальних
послуг)» Великолепетиської селищної ради

   Директор      Г. ЗІНЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь