Благодійний новорічний концер та ярмарка на підтримку юного односельця

Дата: 28.12.2021 18:27
Кількість переглядів: 139

А на порозі Новий рік. Довгоочікуване свято, яке просочене чарами і хвойним ароматом, наповнене почуттям любові, дружби, добра, очікуванням подарунків і привітань від дорогих і близьких людей.

Фото без опису

Новорічний подарунок для любих і дорогих глядачів підготували працівники комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» (директор Тетяна Хребтова). 26 грудня  в закладі відбувся благодійний новорічний концерт під назвою «Свято наближається…» на підтримку нашого односельчанина Круковського Владислава.

Долучилися до гарної справи і  вихованці КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацькоі творчості» Великолепетиськоі селищної ради (директор Ковпей І. Б.), які влаштували  благодійному ярмарку-продаж. На виставці були представлені дерев’яні іграшки, новорічні чобітки, м’які іграшки, вироби з глини- усі вироби ручної роботи, зроблені вихованцями.

Зібрані кошти від ярмарки та концерту передані мамі Владика на його лікування.

Працівники культури Великолепетиської громади ретельно готувалися, щоб подарувати новорічний настрій та купу позитивних емоцій. Неймовірно цікаву та насичену різножанрову концертну програму, яка поєднала в собі пісні сучасних виконавців та хіти 90-х подарували глядачам наші талановиті артисти: чарівні солістки - Світлана Кокляр, Анна Антипенко, Наталія Москаленко, Олена Токар, юні прекрасні дарування - Діана Акопян, Даша Погорєла, Вікторія Жупрянська, Ліза Барієва, Єгор Бойко, яскраві солісти - Віктор Дацько, Володимир Мікула, чудові музиканти - Ігор Іл’єнко, Андрій Добров, Максим Кирилюк, запальні учасники танцювальних колективів «Смайл» і «Карамель» та драйвові учасниці танцювального колективу «Дівчата».

Колориту та гумору додали неперевершені лепетиські кумасі – Наталія Дмитренко та Олена Шеховцова, які щедро потішили глядача новорічними мініатюрами та привітаннями.

Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від побаченого та почутого. А ми, в свою чергу, дякуємо всім, хто долучився до збору коштів на лікування Владислава. Робити добрі справи – це не складно, це – почесно!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь