Новорічна вистава для дітлахів Великолепетиської громади

Дата: 05.01.2022 20:36
Кількість переглядів: 127

Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди і ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес. Чарівне дійство завітало і до нашої громади.

05 січня 2022 року на базі комунального закладу «Великолепетиський центральний Будинок культури» Великолепетиської селищної ради відбулася новорічна вистава «Аліса в країні чудес», яку для юних жителів громади підготував та провів Херсонський обласний театр ляльок. Також працівники театру приготували для малечі чудові новорічні ігри та розваги. До перегляду вистави було залучено жителів усіх населених пунктів Великолепетиської селищної ради.

Новорічна вистава зібрала повну залу юних глядачів. На сцені дітей розважали Аліса, Кролик, Королева а також інші казкові герої. Було місце інтерактиву, іграм, розіграшам, конкурсам та загадкам, а завершили все новорічною дискотекою.

Діти з великим задоволенням брали участь в інтерактивній виставі, кожна дитина мала змогу поспілкуватися з героями із улюбленої казки. Ми маємо надію, що казкове свято залишило добрий слід в їх душах.

Новорічне дійство відбулося завдяки фінансовій підтримці депутатів Великолепетиської селищної ради від політичної партії «Слуга народу»: Івана Івановича Бугая та Миколи Вікторовича Колокота, які повністю оплатили проведення дитячої новорічної вистави. Дякуємо спонсорам за цей чудовий подарунок для малечі нашої громади.

Тож хай новий 2022 рік буде казковим та щасливим, багатим і барвистим, мирним і яскравим, здоровим і чарівним, зігріває любов’ю близьких і стовідсотковим позитивом. З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь