До уваги платників податків! Введено в дію нові рахунки

Дата: 06.01.2022 10:29
Кількість переглядів: 183

З 1 січня 2022 року введено в дію нові рахунки для сплати податків. Про це жителів Великолепетиської громади поінформувала начальниця Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Світлана Маленда.

Фото без опису

Нові рахунки для зарахування надходжень до державного і місцевих бюджетів та зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (єдиний внесок) можете переглянути тут , або на сайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

«Відповіді на будь-які питання та роз’яснювальну допомогу щодо нових рахунків також можна без проблем отримати у нашій податковій» - акцентувала увагу Світлана Василівна.

Фото без описуРазом з тим податківці наголошують, що кошти, сплачені з 01 січня 2022 року на старі рахунки, по зарахуванню податків, зборів та єдиного внеску не будуть зараховуватись, а повертатимуться як нез’ясовані надходження.

Надія Кучеренко, головний спеціаліст з інформаційної діяльності Великолепетиської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь